Petjades

(2010)

Raimon ha dit de Petjades: «Un nou alè per unes cançons estimades». Petjades és una obra a partir d’una obra. És el primer disc íntegre de versions de cançons de Raimon. Però és molt més que això. És sobretot un viatge multimèdia per l’obra de Raimon des de la visió de VerdCel, una proposta jove que ofereix a tothom aquesta magnífica aproximació a l’univers del cantant de Xàtiva.

Llibre-CD-DVD: Petjades (VerdCel canta Raimon) inclou un Còmic, el CD amb les 14 cançons i un DVD (dos documentals inèdits sobre el cantautor, un curtmetratge i vídeos).

🛒 Pots aconseguir-lo ací en la botiga en línia de VerdCel (enviament inclòs).

Fer una obra a partir d’una obra. Aquest és un reconeixement al seu treball, un homenatge en si a l’ofici de fer cançons, quan va fer més de 50 anys de la creació d’Al vent.

A més del CD amb 15 composicions (en 14 pistes) de Raimon versionades, inclou dos Documentals inèdits (Raimon’65 i D’un temps, d’un país) filmats als anys 60 pels prestigiosos directors de cinema Carles Duran i Llorenç Soler, un Curtmetratge (Clip llarg) fet per l’ocasió, un Còmic que evoca la descoberta de Raimon des de la mirada d’un xiquet i altres vídeos.

Des de ben menut Alfons Olmo, VerdCel, ha admirat la música de Raimon, un dels primers autors que va entrar a formar part del seu univers musical. La seua coherència i sinceritat, la seua força i sensibilitat constants són les grandeses d’aquest artista. Això és el que ha fet possible el retrat de l’obra rica i extensa d’aquell qui ha practicat l’ofici d’escriure cançons amb una perspectiva oberta i profunda, entusiasta i rigorosa, oferint-nos un panorama ampli de l’ésser humà: amb mirada d’ombres i reflexos; de plors i somriures; de llums i negres forats; d’alegries i penes; d’emocions, conviccions, contrastos i controvèrsies; sentiments i clares reivindicacions. Tot plegat com si sonara unit a un mateix acord.

Realitzar “verdSions” dels originals significa per VerdCel aquest esperit d’actualitzar velles i belles cançons, fer-les des d’ací i ara, amb una manera pròpia d’entendre la música i la interpretació de les genuïnes peces de Raimon. Les modificacions en els arranjaments i harmonies han estat portades cap a uns llenguatges més actuals, i amb l’aroma pròpia de VerdCel. D’aquesta manera les cançons no sols transcendeixen a la gent que se les fa seues, sinó que esdevenen un clàssic actual.

Compta amb la producció musical de Pau Romero i amb les col·laboracions musicals d’Efrén López, Carles Dénia, Névoa i Borja Penalba, a més de la de l’escriptor i periodista Xevi Planas (pròleg i revisió textos).

Tota una obra a partir d’una obra, una mena de realisme màgic de “La cançó”, que desborda entusiasme envers la mateixa.

Petjades, tot un treball multimèdia consta de:

– Un CD amb 14 cançons de Raimon versionades.
– Un Còmic que evoca la descoberta de Raimon des de la mirada d’un xiquet amb 10 punts essencials de la seua vida i obra.
– Dues pel·lícules inèdites (2 Documentals): “Raimon’65″ i “D’un temps, d’un país” filmats als anys 60 pels prestigiosos directors de cinema Carles Duran i Llorenç Soler.
– Un Clip llarg (Curtmetratge) realitzat per VerdCel i Octavi Masià (20′).

Top
0 cistella
    La teua cistella
    La teua cistella està buidaTornar a la botifa
      Calculate Shipping
      Apply Coupon