Contractació

11
Una Banda Sonora Vital. Una col·lecció de cançons de sempre, verdSionades, que segur que compartim. Imagina una cançó de les favorites: nosaltres li posem els personatges, el context, el vestuari i la música. Concert de presentació del darrer treball de VerdCel en diferents formats i la possibilitat de projecció d'audiovisuals.
Memòria històrica (Sota les cunetes. Justícia), Ovidi Montllor (Del cor a les mans), Poesia (Òrbites. Poetes i cançons). Concerts en diferents formats, temàtiques i continguts fets a partir de versions, musicacions i recitats sobre altres autors. Consulteu les diferents opcions.
Concert basat en el seu darrer Bifocal, però on també té cabuda qualsevol cançó de repertori dels 7 discos de cançons pròpies de VerdCel. Formats de Banda, Trio i Duets.
Per a treballar a les aules. Propostes educatives, de campanya escolar, que inclouen diferents concerts (Memòria Històrica, Llengua i Literatura, Geografia i Ovidi Montllor), els quals es poden treballar abans i després de l'espectacle (amb dossier, materials i continguts específics), i la unitat didàctica-taller "Crear entre disciplines" (a barrejar entre: Literatura, història i música; Audiovisual;...
Complementant un concert o individualment, es pot programar la projecció d'aquesta pel·lícula documental que aprofundeix en la situació actual, cultural i musical, del nostre territori. Pot vindre acompanyada d'una presentació per part del propi Alfons Olmo.
A mode de Cicle sobre Memòria Històrica, el concert Sota les cunetes. Justícia! es podria complementar amb una obra de teatre de la companyia 'La voz ahogada' i una xarrada per part de l'associació catalana d'Expresos Polítics del Franquisme. 
Cicle de Concerts de Cançó Mediterrània amb Carles Dénia, Gemma Humet, VerdCel i Rusó Sala. Els artistes es podrien modificar o reduir, segons programa.
Concert interdisciplinar sobre la pandèmia que arriba a l'espectador a través de diferents llenguatges com la dansa, les projeccions en directe, accions i una potent escenografia, per aprofundir el missatge i potenciar l'emotivitat del recital. Presentació del treball musical, plàstic i literari en format Llibre-CD.
Top
0
La teua cistella