Els dies del Saurí

(2012)

‘Els dies del Saurí’ integrat per un disc i un còmic, i en què les emocions i els sentiments esdevenen l’eix sobre el que giren les cançons del disc i la novel·la gràfica. VerdCel ressegueix el camí del saurí que, amb la torsió d’una vareta, percep l’aigua i tot allò que s’oculta sota terra, sota la pell dels sentits.

Llibre-CD: novel·la gràfica a color i un disc amb 14 cançons.

🛒Pots aconseguir-lo ací en la botiga en línia de VerdCel (enviament inclòs).

Aquest treball ens parla de la inestabilitat dels nostres projectes vitals i clama per la seua supervivència malgrat el context actual. La idea de la pluja amara totes les cançons que il·lustren la recerca constant de cadascú de nosaltres, emulant la figura del saurí, per trobar allò que som malgrat els dies d’aquarel·la que vivim; només cal parar-se a sentir.

Les pàgines de còmic ens narren la degradació de les condicions laborals del protagonista, les relacions interpersonals, el rerefons humà que hi ha darrere de cada acomiadament i de les reaccions que tenim en temps convulsos. Viurem la humil lluita que manté el personatge que sent que la seua vida es precipita sense fre.

Amb el seu quart disc VerdCel s’endinsa més que mai en territoris pop-rock, alhora que reafirma la seua personalitat i desprèn una certa aroma mediterrània; compta, per primera vegada, amb l’excel·lent productor Valen Nieto.

Top
0 cistella
    La teua cistella
    La teua cistella està buidaTornar a la botifa
      Calculate Shipping
      Apply Coupon