PaisViatge

(2006)

PaisViatge és una defensa poètica del paisatge. És el punt de trobada entre entorn i persona, un diàleg entre allò cultural i allò natural. VerdCel amb aquesta proposta mira cap als paisatges que ens envolten, els transita, els experimenta, i troba en ells el mirall dels temps que vivim, de la societat que els habita. Una ullada creativa, crítica i reflexiva d’un personatge que viatja, a poc a poc i sense adonar-se, cap el seu propi interior. Al llarg del viatge s’expressen descobriments, emocions, sentiments: què sentim front aquests paisatges que ens envolten i els quals fem desaparèixer a velocitats de vertigen?

Llibre-CD-DVD: disc amb 17 cançons, còmic amb poesia de 64 pàgines i vídeo en directe de l’espectacle.

🛒 Pots aconseguir-lo ací en la botiga en línia de VerdCel (enviament inclòs).

Un Llibre i un CD que es complementen com dos peces d’una obra amb energia i sensibilitat, i que conté l’afegit d’un DVD que recull l’actuació en directe de presentació del mateix (a l’Auditori de Barcelona) i reflecteix el sentit narratiu de l’obra, on s’hi afegeixen projeccions i accions.

Musicalment barreja des de les sonoritats folk i pop-rock fins a les riqueses de la tradició i el cant d’estil valencià. Les lletres, aquest aroma acústic i alhora pop i rocker, i la clara intencionalitat de cultivar cançons aporten aquesta personalitat. Peces tendres, contundents, poètiques i enèrgiques que compten amb l’especial col·laboració de Miquel Gil, Nèstor Mont, Juli Cantó i de Pep el Botifarra.

Tracta sobre els paisatges del nostre entorn més proper i llunyà, així com l’afectació i els pensaments que se’n deriven en veure’ls, sentir-los; aquesta relació recíproca.

El resultat d’aquesta proposta és com el de visionar una pel·lícula a través de paraules, melodia i imatges; un film sonor amb poesia i art com a rerafons. Al llarg del viatge s’expressen descobriments, emocions, sentiments. Una proposta sòlida i integrada que ens vol fer sentir de manera completa.

Top
0 cistella
    La teua cistella
    La teua cistella està buidaTornar a la botifa
      Calculate Shipping
      Apply Coupon