On està el lloc?

(2004)

Aquest és un disc de curta durada que ve a condensar tot un treball anterior (espectacle ‘La Cordeta s/e’), un resum testimonial, però alhora iniciàtic, del que vindria posteriorment als inicis de VerdCel. És des d’on s’intueixen principis constants de la seua obra: la interacció de discipliones i el fil narratiu en el seu llarg i productiu trajecte.

Digipack: disc en format CD de l’EP amb les 6 primeres cançons i un llibret amb il·lustracions i les lletres.

🛒 Pots aconseguir-lo ací en la botiga en línia de VerdCel (enviament inclòs).

Exposicions pictòriques amb poesia, performances de presentació de les mateixes, llibres de poesia il·lustrada i altres publicacions, van posar el precedent d’interacció plàstico-poètica; del treball com a concepte, també narratiu.

L’espectacle La Cordeta s/e –creat amb l’actor Juli Cantó– i altres muntatges musicals i parateatrals com Des d’hom fins el món; a Ovidi Montllor, en van ser els pilars escènics, mostra per l’interès per la confluència d’arts a sobre el propi escenari.

Una època d’experimentació, formativa i que defineix alguns dels camps de treball dels que ha partit aquest projecte que és VerdCel, un projecte conscient dels orígens i exposat a la intensitat en el treball, al moviment i al canvi constants.

Top
0 cistella
    La teua cistella
    La teua cistella està buidaTornar a la botifa
      Calculate Shipping
      Apply Coupon