Contract

Un concert i un disc de creacions d’autor des de l’arrel amb sonoritats contemporànies; beure de les tradicions pròpies, estrats d’un territori fèrtil de cultures, per a fer cançons d’ARA. Músiques de síntesi evocadora i una força poètica elaborada. Aquest és tot un punt d’inflexió en la trajectòria de VerdCel.
Read More
Una Banda Sonora Vital. Una col·lecció de cançons de sempre, verdSionades, que segur que compartim. Imagina una cançó de les favorites: nosaltres li posem els personatges, el context, el vestuari i la música. Concert de presentació del darrer treball de VerdCel en diferents formats i la possibilitat de projecció d'audiovisuals.
Read More
Memòria històrica (Sota les cunetes. Justícia), Ovidi Montllor (Del cor a les mans), Poesia (Òrbites. Poetes i cançons). Concerts en diferents formats, temàtiques i continguts fets a partir de versions, musicacions i recitats sobre altres autors. Consulteu les diferents opcions.
Read More
Concert basat en el seu darrer Bifocal, però on també té cabuda qualsevol cançó de repertori dels 7 discos de cançons pròpies de VerdCel. Formats de Banda, Trio i Duets.
Read More
Per a treballar a les aules. Propostes educatives, de campanya escolar, que inclouen diferents concerts (Memòria Històrica, Llengua i Literatura, Geografia i Ovidi Montllor), els quals es poden treballar abans i després de l'espectacle (amb dossier, materials i continguts específics), i la unitat didàctica-taller "Crear entre disciplines" (a barrejar entre: Literatura, història i música; Audiovisual;...
Read More
Complementant un concert o individualment, es pot programar la projecció d'aquesta pel·lícula documental que aprofundeix en la situació actual, cultural i musical, del nostre territori. Pot vindre acompanyada d'una presentació per part del propi Alfons Olmo.
Read More
A mode de Cicle sobre Memòria Històrica, el concert Sota les cunetes. Justícia! es podria complementar amb una obra de teatre de la companyia 'La voz ahogada' i una xarrada per part de l'associació catalana d'Expresos Polítics del Franquisme. 
Read More
Cicle de Concerts de Cançó Mediterrània amb Carles Dénia, Gemma Humet, VerdCel i Rusó Sala. Els artistes es podrien modificar o reduir, segons programa.
Read More
Concert interdisciplinar sobre la pandèmia que arriba a l'espectador a través de diferents llenguatges com la dansa, les projeccions en directe, accions i una potent escenografia, per aprofundir el missatge i potenciar l'emotivitat del recital. Presentació del treball musical, plàstic i literari en format Llibre-CD.
Read More
Top
0 cistella
    La teua cistella
    La teua cistella està buidaTornar a la botifa
      Calculate Shipping
      Apply Coupon