BIFOCAL: RAS I POLS

PREMSA. Doble Àlbum amb Novel·la Gràfica.

[bandcamp width=100% height=100% album=3703153989 size=large bgcol=ffffff linkcol=85aa99 minimal=true]

[bandcamp width=100% height=100% album=2812203740 size=large bgcol=ffffff linkcol=85aa99 minimal=true]

Batec i polseguera musical. Espai i quietud. Dues cares d’aquest treball, un doble disc amb novel·la gràfica que és punt d’inflexió en la trajectòria d’Alfons Olmo. Despullat i sintètic s’apropia de timbres orgànics per enlairar versos íntims, per connectar amb els sentiments col·lectius. VerdCel segueix teixint una veu pròpia dins el llenguatge actual de la Cançó amb lletres plenes de sensibilitat i sentit crític, que enllacen amb la societat i l’oient. El seu directe és enèrgic i vital. Tota una experiència d’un projecte de cançó sòlid, autèntic i innovador. Amb ‘Bifocal: Ras i Pols’, VerdCel tanca el quadríptic dels elements.

Sobre la Novel·la Gràfica.

A través d’un protagonista adolescent, a mesura que els seus viratges interiors avancen, el seu cos es transforma i les relacions amb el seu entorn es modifiquen, desitja percebre’s a si mateix, cerca amb més convicció la pròpia identitat, l’encaix en aquesta societat a la qual qüestiona i desafia. Molts cauen en la trampa de creure que la paraula ‘adolescent’ té una arrel o sentit proper a ‘que li manca’. Però les paraules adolescent i adult deriven d’adolescere: créixer, desenvolupar-se. És el que està creixent. I aquesta és una recerca constant de la persona, que continua l’adult fins al darrer dia. Així doncs, el nostre protagonista encarna un esperit que no hem de perdre mai. Una presó, un corredor, una cambra, un camí. Espais on poden transitar les formes de ser, el geni, el caràcter, el temperament; mai és del tot fix, roda amb les circumstàncies i amb el temps. Les estacions, els mesos, l’evolució de la natura, la percepció de l’univers.

Dades

Còmic, il·lustració, poesia, prosa poètica, assaig i cançons en un llibre a color – 17x24cm – de tapa semidura i 150 pàgines, que inclou els 2 CD – 20 cançons – amb fundetes internes i opció d’una carpeta externa pels discos en format digifile. Edita Edicions 96.

VerdCel compta amb 18 anys als escenaris, 12 discos publicats, 6 llibres-poemaris i còmics, i variats films (curt, documental, vídeo-art, clip). Ha rebut diversos reconeixements musicals per discos, pel seu directe enèrgic i cuidat i el disseny.

Discografia VerdCel – Bifocal: Ras i Pols (2019) doble LP+Novel·la gràfica. -Sota les cunetes, Justícia! (2018) LP. – De plantes, talaies i cims (2017) LP+Llibre. – Sol d’hivern (2017) EP. -Del cor a les mans. Canta Ovidi (2015) LP+DVD. – Òrbites. Poetes i cançons (2015) LP. – Argilaga (2014) LP+Llibret. – Els dies del Saurí (2012) LP+Novel·la gràfica. – Petjades. Canta Raimon (2010) LP+DVD+Novel·la gràfica. – Sàmara (2008) LP+DVD+Novel·la gràfica. – Paisviatge (2006) LP+DVD+Novel·la gràfica. – On està el lloc? (2004). EP

Decàrrega vídeos

1 D’esquena – Descàrrega 2 Fum – Descàrrega 3 Segona corda – Descàrrega 4 Besada – Descàrrega 5 El secret de la cala – Descàrrega 6 Bassa mar – Descàrrega 7 L’estenedor – Descàrrega 8 Res publica – Descàrrega 9 Caretes – Descàrrega 10 El delta – Descàrrega 11 Gun – Descàrrega

Top
0 cistella
    La teua cistella
    La teua cistella està buidaTornar a la botifa
      Calculate Shipping
      Apply Coupon