Bifocal. Ras i pols

(2019)

Batec i polseguera musical. Espai i quietud. Dues cares, un doble disc amb novel·la gràfica. Punt d’inflexió en les creacions d’Alfons Olmo. Despullat i sintètic s’apropia de timbres orgànics per enlairar versos íntims, per connectar amb sentiments col·lectius. L’aire és l’element triat per encarar ideals i sentiments a la recerca de la identitat. Amb aquest treball, que inclou una novel·la gràfica (il·lustracions de Daniel Olmo) i el doble disc –Ras i Pols–, VerdCel s’enlaira en el món de les idees, del canvi i l’intercanvi de pensament. Conéixer la personalitat, bastir una identitat.

Llibre+2CD: Doble disc amb 20 cançons i Llibre de 150 pàgines a color. Còmic, il·lustració, poesia, assaig en un format de novel·la gràfica (17×24 cm) i doble àlbum. Inclou els nous 2 CD amb la seua pròpia capsa (carpeta Digifile).

🛒Pots aconseguir-lo ací en la botiga en línia de VerdCel (enviament inclòs).

A través d’un protagonista simbòlicament adolescent, a mesura que els seus viratges interiors avancen, el seu cos es transforma i les relacions amb el seu entorn es modifiquen, desitja percebre’s a si mateix, cerca amb més convicció la pròpia identitat, l’encaix en aquesta societat a la qual qüestiona i desafia.

Molts cauen en la trampa de creure que la paraula ‘adolescent’ té una arrel o sentit proper a ‘que li manca’. Però les paraules adolescent i adult deriven d’adolescere: créixer, desenvolupar-se. És el que està creixent. I aquesta és una recerca constant de la persona, que continua l’adult fins al darrer dia. Així doncs, el nostre protagonista encarna un esperit que no hem de perdre mai.

Una presó, un corredor, una cambra, un camí. Espais on poden transitar les formes de ser, el geni, el caràcter, el temperament; mai és del tot fix, roda amb les circumstàncies i amb el temps. Les estacions, els mesos, l’evolució de la natura, la percepció de l’univers.

Bifocal. Ras i pols

Llibre

Ras

Lletres

Pots descarregar-te les lletres en català i castellà.

Ras

Vídeos

Pols

Lletres

Pots descarregar-te les lletres en valencià i castellà.

Pols

Vídeos

Bifocal. Ras i pols

Verkamistes

Tota aquesta gent…

Francesc Vila Femenia, Carlos Carlos, Alaitz, Juanfra Álvarez, Cristian i Ferran, Alcoi23, Raquel Alambiaga, Amelia Rodríguez, Mayte A., Marisol, Mari Carmen, Ramir Calvo i Cubedo, Elvira i José María, Carme Climent Calabuig, Irene i Edu, Lluís Planes, Màrius Cloquell, Jordi Israel Mata, Laia i Enric, Eva i Edu, Juli Esteve, Plàcid Rosaleny, Eva Velasco, Andreu i Diana, Alba i PJ, Reyes Matamales Arribas,Paco Muñoz, Marta Serra i Pablo Bonat, Ferran Agustí, Juan Grau, Maria Chasan Cervera, Escola Gavina, Sabrina i Matt, Rafa Romero, Raül Moltó, Imma A Esteban, J. Yudici, David Ruiz, Vicent Galbis, Jordi Garcia i Soler, Pere V., Júlia Garcia i Domínguez, Josep Manel Vidal, Nan tnkt, Ruben Perez, Francesc Cayo, Manel Alonso i Català, David Alcocel, Rosa i Paco, Carla i Diego, Joan el bro, Riera d’Agres, Ca les Senyoretes, Camino i David, Jep Cardona, Miquel Climent, Mª Jesús Aznar, Jaume Fraj, Rafel Gelabert, Josep Gregori, Luis Miramón, Adolf Marco i Molés, Judit i Josep, Estela Oxandabarat, Blai Silvestre, Ester Revert, Laura Colomer Garrigós, Mayte A., Frechina, Paloma López, Ricard Chulià, Joan i Elo, Lluís Planas, Mireia i Xavi, Josep-Vicent Garcia, Marc Pastor i Sanz, Eduard X Vendrell, Carles Panadès i Guinart, Ernest Estornell, Isona i Aina, Juan Carlos Lillo, Daphné Malherbe, Mari Carmen Durà, David Miñana i Galbis, Cristina i Pere, Vicent Penya, Quique Pastor, Daniel Puigcerver i Ribes, Marié Morales, Maarja i Pau, Projecte Diània, Pau Miró, Pilar Micó, Sisco Garcia, Esteve Sabench, Babilonia, Maria Benejam Berger, Lleonard, Xavier Mir, Marián i Òscar, Lliris, Tere Soler Font, Alfons Bosch, Pau, Eva i Pablo, Ruben, Jaume, Roc Fillol i Dídac Fillol, Àlvar Carpi, Maite de Agorreta , Imma Mànyez, Josep Amílcar Albert Sabater, Carles Piquer, Alícia i Ciprià, Marta Huertas i Dídac Rocher, Silvestre Vilaplana, Mireia Nel·lo, Maria Albero i Javier Moreno, Teresa Maench, Neus Monllor, Francesc Gasulla de Moure Soroll, Francesc Fenollosa, Marina Bordes i Sanxo, Vila, Josep Lluís Durà, Eva B, David i Rosana, Maria Isona, Neus Ferri, Pepa Savall, Anna Miñana Galbis, Francesc Llopis Malonda, Maria Tomàs.

Top
0 cistella
    La teua cistella
    La teua cistella està buidaTornar a la botifa
      Calculate Shipping
      Apply Coupon