SOS

Un directe polièdric i col·lectiu sobre el disc urgent de VerdCel

Compta amb la col·laboració de:

Resum:

Sencer:

‘SOS. Memòria d’una pandèmia’ és un espectacle, un concert molt especial de presentació del treball artístic, musical, plàstic i literari de VerdCel. Està basat en les seues cançons incloses en aquest nou treball (Llibre-CD) creat en temps de la crisi sanitària.

CONCERT INTERDISICIPLINAR. Aquest és un espectacle polièdric, el qual barreja diferents modes d’expressió escènica per així poder arribar a l’espectador a través de diferents sentits i llenguatges, amb l’objectiu d’aprofundir més en el missatge i potenciar l’emotivitat del recital. Hi ha cançons, amb música i lletra, els textos declamats i les recitacions, una cuidada escenografia i atrezzo, projeccions, accions i dansa.

Tota una riquesa de disciplines que convergeixen en aquesta proposta original de creació pròpia. Un espectacle amb cos i ànima en la fusió de llenguatges, amb una certa complexitat però que, amb l’alt grau d’exigència al que ens té habituats VerdCel amb els seus treballs i els equips que conforma per afrontar els projectes, resoldrà amb una qualitat excel·lent i un producte d’un contingut i forma més que notable.

VOCACIÓ COL·LECTIVA. És a més a més un treball amb un nombrós equip el qual destil·la una clara vocació de col·lectiu, col·laborativa, sobretot per potenciar l’esperit del mateix i el tipus de contingut que conté i vol transmetre: “SOS ha nascut des del confinament i la complicitat, amb l’esperit d’acompanyar-vos en aquesta travessia per la pandèmia de la COVID-19, compartint el nostre ofici, per a trencar totes i tots plegats els murs de l’aïllament” (aquest text acompanya les càpsules de cançó + vídeo + il·lustracions de les 8 primeres cançons del disc i també hi és al Llibre-CD).     

És un espectacle fet des de l’epicentre del que hem viscut darrerament, per la irrupció d’una nova malaltia a escala mundial. Expressa artísticament les moltes cares d’aquesta circumstància transcendent, cosa que el fa connectar amb el públic de forma directa i profunda.

 

Discografia VerdCel – Bifocal: Ras i Pols (2019) doble LP+Novel·la gràfica. – Sota les cunetes, Justícia! (2018) LP. – De plantes, talaies i cims (2017) LP+Llibre. – Sol d’hivern (2017) EP. – Del cor a les mans. Canta Ovidi (2015) LP+DVD. – Òrbites. Poetes i cançons (2015) LP. – Argilaga (2014) LP+Llibret. – Els dies del Saurí (2012) LP+Novel·la gràfica. – Petjades. Canta Raimon (2010) LP+DVD+Novel·la gràfica. – Sàmara (2008) LP+DVD+Novel·la gràfica. – Paisviatge (2006) LP+DVD+Novel·la gràfica. – On està el lloc? (2004). EP

Top
0 cistella
    La teua cistella
    La teua cistella està buidaTornar a la botifa
      Calculate Shipping
      Apply Coupon