Som Llavor. Som Cançó.

Cicle de Cançó d'autora i d'autor.

 

  • Cicle de Concerts de Cançó Mediterrània amb Carles Dénia, Gemma Humet, VerdCel i Rusó Sala.
  • Les veus, la musicalitat del cant i l’expressió dels diferents estils musicals que naixen a la ribera del Mar ‘Nostre’, de la Mediterrània. 

    La veu és cant i les diferents veus són mostra de la diversitat en la música.

    La conca mediterrània, rius musicals que nodreixen aquest Mar ‘Nostre’, del mar conegut que voreja el litoral que habitem, el que hi és als peus dels parcs naturals.

    Mar de veus i rius musicals. El cant és música orgànica, notes que emanen del cos, sons que diuen humanitat.

    La combinació de procedència i residència dels artistes participants d’aquest programa, a través dels seus diferents instruments, influències, tradicions i arranjaments brinda un ventall d’estils musicals, d’afluents, a tot un riu que com davalla nodreix a qui l’escolta, al bosc espès, a l’arbust o l’herba aromàtica.

    Un riu de rius que complet vertebra i agermana, crea xarxa com avança, un riu que descansa a la mar, aquesta mar nostra, aquest bressol de cultures que ens uneix, harmonies que beuen de les profunditats d’allò que som i vam ser, melodia que ressona en cada racó de la conca Mediterrània.

    Un fil de veus que des d’un punt a un altre ens cus en la distància, crea un teixit mostra de la varietat i riquesa musical, i que alhora a través de la seua reverberació sobre el territori és vehicle de les relacions harmòniques entre les persones i el seu voltant, enriquint les seues vivències i coneixences.

    Veus de dona i d’home, artistes propers, físicament i conceptual, als diferents espais naturals protegits a partir de la seua relació territorial i cultural. Mar de veus i rius musicals que fan brollar els coneixements actuals i el bagatge del temps a través de ritmes i vestits melòdics diversos.

    4 concerts durant un mes.

    Els artistes es podrien modificar o reduir, segons convingui. La idea aquí seria fer un cicle propi, podent fer molt més soroll per a cridar l’atenció del públic i habituant-lo a acudir als concerts distribuïts en el període d’un mes aproximadament (es podria estudiar fer abonament dels 4 o dels concerts que contempli).

    CARLES DÉNIA, GEMMA HUMET, VERDCEL I RUSÓ SALA.

    Carles Dénia té els seus orígens a la Safor (Mondúver, serra del Buixcarró) i viu a Vilanova i la Geltrú, als peus del Garraf.

    Gemma és de Terrassa i resideix a Centelles, des d’on circumda Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

    VerdCel, Alfons Olmo, és originari d’Alcoi (Parcs de Mariola i La Font Roja) i està instal·lat als peus del Montseny, a Cardedeu.

    Rusó Sala neix a Roses, a l’Empordà, vora mar, i a poc a poc ha anat pujant fins als peus de la Serra de Rodes on ha fet niu.

    Altres artistes disponibles per al projecte: Dídac Rocher (d’Arenys de Mar on viu), Joana Gomila (de Manacor i resident a prop de Sant Llorenç del Munt i l’Obac). Ivette Nadal (de Granollers on viu). Anna Ferrer (de Menorca i resident a Barcelona).

     

  • CARLES DÉNIA

    Carles Dénia és un cantaor de cant d’estil, de flamenc, guitarrista, compositor i arranjador valencià que té els seus orígens a la Safor (Mondúver, serra del Buixcarró) i viu a Vilanova i la Geltrú, als peus del Garraf. Al nou treball “Cant Espiritual”, Carles Dénia trasllada els 224 versos potents i metafísics de l’obra de March al segle XXI en un espectacle ple de passió i de ritme, amb tocs de jazz, flamenc i música mediterrània, amb la sàvia barreja de sons que caracteritza l’obra del músic, arranjador i productor de Gandia.

  • GEMMA HUMET

    Gemma Humet va néixer a Terrassa i resideix a Centelles, des d’on circumda Sant Llorenç del Munt i l’Obac. En tot el seu procés artístic, la cantant i pianista ha mostrat una ferma vocació no només d’artista sinó, també, de compromís social, fet que es reflexa en el seu últim treball Màtria (Satélite K, 2020) produït per Jordi Casadesús i ha obtingut el Premi Enderrock de la Crítica a Millor disc de Cançó d’Autor del 2020.

  • VERDCEL

    VerdCel és una proposta de cançó d’autor, multidisciplinària, originària d’Alcoi (Parcs de Mariola i La Font Roja) i instal•lada als peus del Montseny, a Cardedeu. Amb 20 anys de trajectòria, VerdCel segueix teixint una veu pròpia dins el llenguatge actual de la Cançó amb lletres plenes de sensibilitat i sentit crític, que enllacen amb la societat i l’oient. El seu directe és enèrgic i vital. Tota una experiència d’un projecte de cançó sòlid, autèntic i innovador. Ha rebut diversos premis i reconeixements pels seus treballs.

  • RUSÓ SALA

    La cantautora Rusó Sala neix a Roses, a l’Empordà, vora mar, i a poc a poc ha anat pujant fins als peus de la Serra de Rodes on ha fet niu. El seu darrer treball, “Desirem”, és un projecte emocionant, fresc i elegant que sacseja els límits de la cançó d’autor. L’empordanesa recull aromes tradicionals que esdevenen cançons, fletxes carregades d’intensitat que reflexionen sobre el desig i les seves arestes, sobre com alimentar la pulsió creativa en un món amarat de contradiccions.

    Equip de L’Estenedor. 

    Compta amb la direcció artística i cap de producció d’Alfons Olmo.

    La coproducció i organització de Gala Sola.

    El fotògraf i realitzador de vídeo Juan Miguel Morales.

    Locucions de Dídac Rocher.

    Disseny gràfic i gestió continguts online de Daniel Olmo i Cèsar Martín des d’Estudi Grafema.

    Els equips tècnics (so i llums) de Nico Flors des de Sant Esteve de Palautordera.

     

    Contacte 

    Tel. 600 505 700

    verdcel@gmail.com

Top
0 cistella
    La teua cistella
    La teua cistella està buidaTornar a la botifa
      Calcula l'enviament
      Aplicar el cupó