Cicle Memòria Històrica.

Concert + Obra Teatre + Xarrada
 • A mode de Cicle sobre Memòria Històrica, el concert Sota les cunetes. Justícia! es podria complementar amb una obra de teatre de la companyia ‘La voz ahogada‘ i una xarrada per part de l’associació catalana d’Expresos Polítics del Franquisme. 

  – EL CONCERT

  SOTA LES CUNETES. JUSTÍCIA! de VerdCel.

  – OBRES DE TEATRE disponibles: 

  – LA LOLA

  – DONES LLIURES

  – UNA NOVA PRIMAVERA.

  – LA XARRADA, la poden portar a terme els membres de la Junta Directiva d’Expresos polítics del franquisme. Aquesta associació té llarga experiència en aquest tipus d’actes arreu del territori. Es pot focalitzar en diferents aspectes de la memòria històrica, més monogràfiques (com ara els testimonis de dones de l’associació) o més generals.

  Pedagògic per als Instituts

  Es pot fer un passe al vespre per al públic en general, del concert, de l’obra i de la xarrada, i un altre passe matinal per a  l’institut, mirant d’implicar als departaments corresponents. En aquest sentit la xarrada pot adreçar-se a joves, cercant que l’alumnat empatitze amb persones reals que ho van patir a la seua edat, i van patir la guerra i les seues conseqüències.

  Alhora també es miraria d’informar, que participen i/o que s’impliquen els membres d’associacions locals o comarcals dedicades o sensibles amb matèria de Memòria Històrica.

  Qualsevol cosa em podeu consultar al Tel. 600 505 700 o al correu verdcel@gmail.com

VerdCel compta amb 18 anys als escenaris, 12 discos publicats, 6 llibres-poemaris i còmics, i variats films (curt, documental, vídeo-art, clip). Ha rebut diversos reconeixements musicals per discos, pel seu directe enèrgic i cuidat i el disseny.

Discografia VerdCel

(LPs d’estudi) 1.- PAISVIATGE. – CD-LLIBRE-DVD. LP. 2006 1a edició. 2007 2a. 2.- SÀMARA. – CD-LLIBRE-DVD. LP. 2008. 3.- PETJADES. – CD-LLIBRE-DVD. LP. 2010. 4.- ELS DIES DEL SAURÍ. – CD-LLIBRE. LP. 2012. 5.- ARGILAGA. – DISC-LLIBRET. LP. 2014. 6.- DE PLANTES, TALAIES I CIMS (i una aroma). – CD-LLIBRE. LP. 2017. 7.- BIFOCAL: RAS I POLS.– DOBLE CD-LLIBRE. LP. 2019.  8.- SOS. MEMÒRIA D’UNA PANDÈMIA. CD-LLIBRE. LP. 2020. 9.- VERDSIONS. CD- LLIBRE. LP. 2022.

(Directes) 10.- SOTA LES CUNETES. JUSTÍCIA! – CD-LLIBRET. LP. 2018. 11.- DEL COR A LES MANS. A OVIDI MONTLLOR. – CD-DVD. LP. 2015. 12.- ÒRBITES. POETES I CANÇONS. – CD. LP. 2015. 

Top
0 cistella
  La teua cistella
  La teua cistella està buidaTornar a la botifa
   Calcula l'enviament
   Aplicar el cupó