Trajecte. La distància no és frontera

Projecció
 • Complementant un concert o individualment, es pot programar la projecció d’aquesta pel·lícula documental.
 • Pot vindre acompanyada d’una presentació per part del propi Alfons Olmo.
 • Aprofundeix en la situació actual, cultural i musical, del nostre territori.

A més dels concert, o de la unitat didàctica, podeu complementar o projectar individualment la pel·lícula documental que aprofundeix en la situació actual, cultural i musical, del nostre territori: Trajecte. La distància no és frontera. Hi ha tres formats de la mateixa: 34′, 55′ i 1h24′. Potser per una activitat cultural oberta al públic o educativa per campanyes. Es tracta d’un documental sobre el nostre context musical i cultural, on es tracta el paper de les noves tecnologies en la música i altres àmbits com el disseny, els nous mitjans de comunicació, les xarxes socials, el micromecenatge o crowdfunding, l’autogestió i els seus límits i avantatges, les relacions territorials, etc. Intervenen 22 artistes, periodistes i activistes: Raimon, Isabel-Clara Simó, Bianciotto, Miquel Gil, Roger Palà, Fernando Lucini, Amàlia Garrigós, Valen Nieto, Josep Vicent Frechina, etc. Hi ha tres formats, el complet, 1h24′ (disposem de còpies físiques i descàrrega digital), i altres dos fets per televisió, de 55′ i 34′ (descàrrega digital). Pel·lícula documental ‘VerdCel. Trajecte: la distància no és frontera’.

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

Format: DVD o arxiu avi (720×576) o mp4 full HD (1920×1080). Tots els públics.

Guió: Laura Vaughan i Alfons Olmo. Realitzadora: Laura Vaughan. Entrevistes: Marc Cucurella. Productor: Alfons Olmo. Idioma: Català. Tipus públic : Tots els públics. Duració minuts: 1h24′ (versions reduïdes 55′ o 34′).

VerdCel compta amb 18 anys als escenaris, 12 discos publicats, 6 llibres-poemaris i còmics, i variats films (curt, documental, vídeo-art, clip). Ha rebut diversos reconeixements musicals per discos, pel seu directe enèrgic i cuidat i el disseny.

Discografia VerdCel – Bifocal: Ras i Pols (2019) doble LP+Novel·la gràfica. – Sota les cunetes, Justícia! (2018) LP. – De plantes, talaies i cims (2017) LP+Llibre. – Sol d’hivern (2017) EP. – Del cor a les mans. Canta Ovidi (2015) LP+DVD. – Òrbites. Poetes i cançons (2015) LP. – Argilaga (2014) LP+Llibret. – Els dies del Saurí (2012) LP+Novel·la gràfica. – Petjades. Canta Raimon (2010) LP+DVD+Novel·la gràfica. – Sàmara (2008) LP+DVD+Novel·la gràfica. – Paisviatge (2006) LP+DVD+Novel·la gràfica. – On està el lloc? (2004). EP.

Si necessiteu qualsevol format de la pel·lícula contacteu-nos i us ho ferm arribar.

Top
0 cistella
  La teua cistella
  La teua cistella està buidaTornar a la botifa
   Calculate Shipping
   Apply Coupon