Del cor a les mans

(2015)

Reviscolar l’obra d’Ovidi, des d’un bressol i origen comuns –Alcoi i la Cançó–, és una constant en el camí d’Alfons Olmo. Una motivació sempre extraordinària que li propicia un fort impuls des de dins en revisitar-lo, per moure’s, per cantar-lo. S’hi sumen la percepció més actual sobre aquest gran mestre i oracle, la connexió incontestable dels seus versos i cançons amb el moment present, la força i vitalitat perennes que desprenen, aquell primer espectacle íntegre d’Ovidi que VerdCel li va fer fa més de deu anys, ‘Des d’hom fins el món’, i algunes versions que han anat acompanyant-lo aquests darrers. El treball conté l’actuació en directe en format doble, en vídeo i en disc.

CD+DVD. Una actuació en vídeo en directe i la seua versió en format disc.

🛒Pots aconseguir-lo ací en la botiga en línia de VerdCel (enviament inclòs).

Tornem a celebrar que ha estat entre nosaltres, festegem la seua obra, la seua forma de fer, la coherència, les contradiccions, la sort que ens regalara tot això i més; al poble, al país, als Països Catalans, al món. La humanitat, la vocació i l’entrega de qui s’ha compromès de soca-rel, de qui ha gaudit de la vida i ho ha compartit a dojo i sense embuts.

VerdCel amb ‘Del cor a les mans’ ha volgut fer la seua aportació en reviscolar-lo de manera molt personal, amb un traçat concret dins els seus treballs que dibuixe un mapa col·lectiu amb una llegenda pròpia. Com a alcoià, entre serres i xemeneies, com a proletari, treballador amb consciència de classe, i des de la cultura catalana a la universal. Sentir el batec del que som, de les generacions que ens han vist créixer, de l’entorn que hem viscut, brindant-ho tot plegat a mans besades.

Hi ha qui diu que cal ‘matar artísticament els pares i les mares’, ‘superar-ho’.
No, quan l’exemple és bo. No, quan l’obra té una qualitat i honestedat aclaparadores. No, quan qui reinterpreta ho intenta fer des de la pròpia vivència, amb humilitat i respecte, amb admiració, entusiasme i encís.

Ovidi, seguim endavant!

Top
0 cistella
    La teua cistella
    La teua cistella està buidaTornar a la botifa
      Calculate Shipping
      Apply Coupon